Edinilen bilgiye göre; kaza dün gece Serik’e bağlı Kadriye Mahallesi'nde meydana geldi. Oteller bölgesi istikametine giden Başkan İşlek'in kullandığı otomobil ile İsviçre vatandaşı şahsın kullandığı bisiklet çarpıştı. Kazanın ardından ambulansla hastaneye kaldırılan İsviçre vatandaşı şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İsmi öğrenilemeyen İsviçre vatandaşının cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, Başkan Ömer İşlek, polis merkezindeki ifadesinin ardından sabah saatlerinde serbest bırakıldı.

‘ÇOK ÜZGÜNÜZ’

Kazaya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan İşlek şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bugün, ömrü boyunca kimsenin yaşamak istemeyeceği bir olay ailemle benim başımıza gelmiştir. Eşim ve çocuklarımla beraber Serik ilçesinin Kadriye Oteller bölgesinde trafik kurallarına uygun şekilde seyrediyorduk. Aracım hız sınırını aşmadan seyrederken, bir otelin içinden kontrolsüz ve hızlı bir şekilde yola çıkan bir bisikletli aracımıza çarptı. İlk müdahalesi 112 ekiplerince yapılarak hastaneye kaldırılan İsviçre vatandaşı erkek, ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Bu üzücü olay sebebiyle ben, 7 aylık hamile eşim ve 3 çocuğum psikolojik olarak son derece olumsuz etkilenmiş durumdayız. Olayın oluş anından itibaren kazayı yapan kişinin sağlık durumu ile ilgili olarak, kendisinin yaralı olarak kaldırılmış olduğu sağlık kuruluşundan anlık olarak bilgi alıp süreci yakından takip ettim. Yüce Rabbimden hiçbir kuluna böyle acı bir olay yaşatmamasını niyaz ederim''