Alanya’da Kontrolden Çıkarak Dereye Uçtu! 20 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti Alanya’da Kontrolden Çıkarak Dereye Uçtu! 20 Yaşındaki Genç Hayatını Kaybetti

Alanya Şekerhane Mahallesi’nde bir hamam işletmecisi olan P.Y. isimli şahıs, Yedi Gün Haber’in sosyal medya hesaplarına bugün saat 14.00’te intihar edeceğini yazdı. 23 bin TL borcu olduğu için intihar edeceğini yazan şahıs sesini yetkililere duyurmak istediğini intihar notuna ekledi.

MUHABİRLERİMİZ DURUMU BİLDİRDİ

Bu paylaşım sonrası Yedi Gün Haber muhabirleri harekete geçerek Alanya Emniyeti’ne durumu bildirdiler.  Muhabirlerimizin emniyet görevlilerine şahsın paylaşımlarını göndermesi sonrası, harekete geçen ekipler şahsı gözaltına aldılar ve gerekli işlemleri gerçekleştirdiler. Şahsın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

EMNİYET'TEN TEŞEKKÜR

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Birimi ekipleri olay sonrası Yedi Gün Haber’i arayarak teşekkür ettiler. İhmal edilecek bir konu olmadığını ve duyarlı davrandıkları için tüm Yedi Gün Haber ailesine teşekkürlerini sunan emniyet mensuplarımıza, bizler de bir kez daha teşekkür ederiz.