Dün akşam Alanya’nın Paşaköy Mahallesi Kuzmağalar bölgesine giden yoldaki ormanda yangın çıktı. 19.30 sıralarında 3 ayrı noktada aynı anda yangın çıktı. Yolun alt kısmında çıkan yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdiler. Olay yerine iki itfaiye aracı, ormancılar, köylüler ve 20 itfaiye eri anında müdahale ettiler. İtfaiye ekipleri yangın bölgesine gelene kadar o civarda bulunan su tankerinin yardımı ile köylüler yangının büyümesini engellediler. Yangın ekiplerinin çalışması sonucu yaklaşık 3 saat içerisinde yangın kontrol altına alındı.

Antalya’da Kaçakçılığa Geçit Yok! Binlerce Kaçak Parfüm Ele Geçirildi Antalya’da Kaçakçılığa Geçit Yok! Binlerce Kaçak Parfüm Ele Geçirildi

KİM YAKTI?

İftar saatinde oruçlarını açamadan yangına müdahale eden Paşaköy sakinleri yangını kesinlikle birilerinin çıkardığını iddia ettiler. Vatandaşlar aynı anda 3 noktada yangın çıkması ve tam iftar saatinde yanmaya başlaması nedeniyle yangının bilerek çıkarıldığını söylediler. Yüksek sesle müzik açan ve o bölgede gezen bir araçtan şüphelenen vatandaşlar, “Bu yangını kesinlikle birileri çıkardı. Bu kadar tesadüf olamaz. Umarım suçlular tekrar böyle bir girişimde bulunmadan yakalanırlar.” dediler.