Olay, Mahmutlar Mahallesi’ndeki dış cephesi boyanan bir sitede dün akşam saatlerinde meydana geldi. Sitenin 4’üncü katında dış cephesini boyamak için kurulan iskele, henüz belirlenemeyen bir sebeple çöktü. İskelenin halatının boşalmasıyla üzerinde çalışan işçilerden Y. K. (44) ve D. K. (23), sert zemine düşerek yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı olan 2 işçiyi ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Burada tedaviye alınan yaralılardan Y. K., doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Ağır yaralı D. K.’nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Alanya’da Sürekli Kaza Olan Kavşak Vatandaşları İsyan Ettirdi Alanya’da Sürekli Kaza Olan Kavşak Vatandaşları İsyan Ettirdi

 Y. K.’nin cansız bedeni savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardın otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, taşeron firma yetkilisi M. A. ise gözaltına alındı.