Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele devam ediyor. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Tosmur Mahallesi, Hasan Çavuş Caddesi’nde R.A. isimli bir kişinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giderek eve baskın düzenledi. Yapılan baskında ikamette, 12 paket skunk maddesi, 1 adet hassas terazi ve 128 adet boş uyuşturucu paketi ele geçirildi. Evde bulunan O.C. isimli şahıs ve R.A gözaltına alındı.

OPERASYONLAR DEVAM ETTİ

R.A’nın ifadesine göre uyuşturucu maddeyi satın aldığı kişi Ç.B.’nin bilgilerine ulaşan emniyet güçleri Saray Mahallesi’ne giderek, uyuşturucu taciri Ç.B.’yi de gözaltına aldılar. Ç.B.’ye yapılan sorgulama sonucu o kişinin de uyuşturucuyu B.B.’den aldığı bilgisine ulaşıldı. Kestel Mahallesi’nde yapılan operasyonla B.B. isimli şahısta gözaltına alındı. Kestel’de bulunan B.B.’nin evinde yapılan aramalarda da 500 gram skunk ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 4 kişiden; uyuşturucu madde kullanan O.C. işlem yapılarak serbest bırakılırken, uyuşturucu madde ticareti yapan R.A., B.B. ve Ç.B. isimli tacirler Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevk edildiler.