Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince yapmış olduğu çalışmalar kapsamında; inşaat işçisi olan Ü.A. ve Y.T. yakalandı. Yapılan aramalarda 16 parça halinde 18,56 gr Eroin maddesi ve 5 adet suboxone hap ele geçirildi. Şüpheliler Ü.A. (32) ve Y.T. (19), gözaltına alındı.

İKİNCİ OPERASYON OBAGÖL'DE YAPILDI

Narkotik ekiplerinin Obagöl Mahallesi'ndeki eve yaptığı baskında A.D. ve E.D yakalanırken ikametgahta yapılan aramada  6 parça halinde toplam: 22,3 gram metamfetamin maddesi, 574 gram esrar maddesiyle birlikte 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Yakalanan iki şüpheli A.D ve E.D gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler.

Alanya Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan 4 şüpheliden Y.T. mahkemece serbest kalırken Ü.A., A.D. ve E.D. sevk edildikleri nöbetci mahkemece 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildiler.