İnstagram ve TikTok gibi sosyal medya sitelerine ürettiği içeriklerle dikkat çeken Nilüfer Karal, Alanya’nın tarihi ve turistik yerlerinde çektiği videolarla binlerce kişiye ulaşıyor.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi, Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olan sosyal medya fenomeni Nilüfer Karal, Alanya’da çektiği videolarla büyük beğeni topluyor. İnstagram ve TikTok gibi mecralarda çektiği videolar ve fotoğrafları ile binlerce kişiye ulaşan Karal, Alanya’nın tarihi ve turistik mekanlarında hazırladığı videolarla adeta, Alanya’nın gönüllü tanıtım elçisi olarak çalışıyor.

2012 yılından beri sosyal medyaya içerik üreten genç ismin yeni konsepti oldukça beğenildi. Piknik sepeti ile ülkemizin güzel yerlerine giden Karal, çektiği fotoğraf ve vidoları insanların beğenisine sunuyor. Alanya’da kendisine büyük bir ilgi gösterildiğini belirten Karal, “Alanya’nın çeşitli yerlerinde piknik sofrası hazırlayarak, fotoğraf ve videolar çekiyorum. Alanya’da birçok kişi tarafından çok sevildi. Alanya’yı tanıttığımı söylüyorlar çok mutlu oluyorum. Her gün farklı yerlerde çekimler yapıyoruz. Destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.